Blog

CIRKULÆR LÆNESTOL UENDELIGT BEHAGELIG TIL ET FAST BELØB PR. MÅNED

LÆNESTOL er et cirkulært produkt 100% brugerglæde garanteret for evigt. Alle dele kan laves uendeligt. CO2-lagring med cellulosefibre.

Produkt som en service

Alt er midlertidigt, og vi kan ikke eje noget. Fordi vi som mennesker ikke kan håndtere ejendom, smider vi råvarer ud, og de ødelægges i forbrændingsanlæggene. Hvis du også mener, som vi gør, at ansvar er nøglen til det affaldsfrie samfund og den cirkulære økonomi, skal du ikke selv blive ejer af produktet, sæt det med TRIBOO-organisationen. Vi sikrer, at råvarer ikke længere smides ud, men genbruges. Hvis dine medarbejdere og din organisation ændrer sig, fordi dine kunder eller dit marked ændrer sig, ændres det cirkulære design med dig. Du betaler for vores service uden at føle dig skyldig i uansvarlig håndtering af ejendom. Vi sikrer, at investeringen i et cirkulært design sikrer et forbedret tilbud til dig og dine kunder.

Komfortabel med udtryksfulde forbindelser

LÆNESTOL inviterer med sit komfortable sæde. De forskellige vinkler i konstruktionen gør en behagelig lænestol, der, dækket med filt, udstråler varme og komfort. Den ekspressive forbindelse af fliserne til konstruktionen skaber en smuk kontrast mellem den farverige filt og lagdelingen af birkekrydsfiner. Hvis det ønskes, er efterbehandling mulig i 50 forskellige typer naturlig uldfilt.

Slank og robust

LÆNESTOL er kendetegnet ved en sammenlåsende konstruktion, hvorfra styrken også er afledt. Dette konstruktionsprincip gør det muligt for lænestolskomponenter at forblive elegante og slanke, mens spillet mellem hoved og overflade af materialet skaber et smukt kontrastbillede.

MADE IN HOLLAND bidrager til den cirkulære økonomi og reducerer CO2-udledningen  

Lænestol er et cirkulært produkt, der er fremstillet i Holland. Ved at producere lokalt, bruge lokale råvarer og arbejde med topdesignere fra Holland sikrer vi et stærkt forslag, der forbedrer beskæftigelsen i Holland. Vi reducerer CO2-udledningen gennem vores effektive LEAN-produktionsteknikker, laver få kilometer og lagrer CO2 ved at fremstille cirkulære produkter af høj kvalitet af naturlige cellulosefibre.

LÆNESTOL er et cirkulært produkt 100% brugerglæde garanteret for evigt

Vi ønsker, at du fortsætter med at bruge LÆNESTOL så længe som muligt og med stor glæde. Vores fuldautomatiske proces leverer denne banebrydende service. Alle dele kan laves uendeligt. Hvis dele slides eller går i stykker, fræses delene i realtid, og du vil være tilbage på en fornyet LÆNESTOL på ingen tid. Vi arbejder LEAN og behøver ikke at tage dele på lager. På denne måde sparer vi omkostninger og forhindrer spild.

Pas materialer

Ved, hvad du bidrager med! Alle er forsynet med et materialepas. Dele kan spores tilbage, produktion og effektivitet er helt gennemsigtig. Passet er gennemsigtigt om effektivitet, savsmuld / affald og restmateriale. Den giver information om mængden af lagret CO2, og i hvilket omfang produktet eller projektet derfor er CO2-negativt.

Cirkulære produkter, der kan genbruges og passer ind i den cirkulære økonomi!