Blog

CHRYSALIX VENTURE CAPITAL ÅBNER CIRKULÆRT KONTOR I ROBOVALLEY DELFT

Når du går ind i Chrysalix cirkulære kontor i ROBOVALLEY, er intet, hvad der ser ud til. Alle møbler er lavet af sunde affaldsfibre og 100% cirkulære.

Når du går ind i Chrysalix cirkulære kontor, er det apears at være et dejligt og normalt kontor. Men det er langt fra sandheden. Intet er, hvad der ser ud til. Alle møblerne er lavet af affaldsfibre, sunde materialer og er 100% cirkulære.

ET SUNDT KONTOR, AT ARBEJDE OG FØLE SIG HJEMME 

Sammen med TRIBOO designede vi et sundt kontor, hvor vi kunne arbejde og føle os hjemme. TRIBOO er den cirkulære forsyningskæde, der ændrer "værdiløse" affaldsstrømme med upcyling teknikker til sundt og værdifuldt cirkulært design. Sammen tager vi ansvar for vores råvarer. I stedet for at spilde eller brænde dem, bruger vi vores kontor og produkter som luksuslagre.

#GREENGRIDZ AFFALDSPANELER SUPERLETTE, SUNDE OG 60% MINDRE CO2-UDLEDNING

For at skabe en sund arbejdsplads for Chrysalix-arbejderne blev skrivebordene udstyret med #GREENGRIDZ affaldspaneler. Den superlette indre kerne er lavet af et gitter af affaldscellulosefibre fra mælkekartoner. CO2-udledningen er 60 % lavere end et almindeligt skrivebord fra spånplader og fri for flygtige organiske forbindelser. Beviset er CARB2-certificeringen, som er den højeste standard, hvad formaldehyd angår. Ved afslutningen af brugen kan den returneres, og råmaterialeværdien vil blive betalt tilbage til Chrysalix. TRIBOO vil skabe nye paneler igen af samme materiale og lave andre cirkulære produkter.    

EVERUSE CIRCULAR ACOUSTIC PANEL BEDSTE ABSORPTION I VERDEN

Akustikpanelet mellem skrivebordene er lavet af EverUse. Upcyclet papiraffald, som har den højeste akustiske absorption i verden. Konstruktionerne er modulære, så værdien let kan trækkes tilbage og genbruges ved slutningen af levetiden. Om 15 minutter vil EverUse-panelet blive omdannet til et EverUse-panel igen uden brug af nye materialer. Cellulose = CO2 opbevares sikkert på Chrysalix-kontoret til senere brug.

INGEN SKRUER OG INGEN LIM MED PARAMETRISKE MODELLER OG FRIKTIONSFUGER

Mødelokalebordet er lavet uden skruer eller lim. Det 21. århundredes digitale teknik baseret på traditionelt håndværk skaber friktionsfuger, hvilket gør det meget nemt at adskille og genbruge. Alle enkeltdele kan laves om, så bordet kan holde i 1000 år. Stolene er lavet af genanvendt polypropylen og træfiber.

På bænken blev den nye X2 genbrugte polyester upholstry brugt til at gøre de første skridt til at gøre bløde siddepladser til en cirkulær sollution. Gulvfliserne er lavet af gamle fiskenet, og malingen, der bruges på væggene, er fri for flygtige organiske forbindelser og lavet af kalk og grafen med en vugge til vugge guld certifcate.

SPRÆNGTE AFFALDSFIBRE SKABER EN LAMPE, DER ER 250 GANGE STÆRKERE END GLAS

Og sidst men ikke mindst er lamperne lavet med en robot 3D-printer fra gamle cd'er lavet af affaldspolykarbonat. Luft blæses ind i affaldsfibrene, og der kommer en lampe frem, som er 250 gange stærkere end glas.

VI BYGGER FANTASTISKE VIRKSOMHEDER MED FOKUS PÅ INDUSTRIEL INNOVATION

Chrysalix er en global venturekapitalfond med en lang historie, der kommercialiserer step-change innovation til ressourceintensive industrier. Vi investerer i intelligente systemer, energiteknologi og ressourceproduktivitetsløsninger for at levere store økonomiske afkast og miljømæssig bæredygtighed.

Ved at samarbejde med førende industrivirksomheder og fremragende iværksættere forbinder Chrysalix markedsdrevne problemer med banebrydende løsninger.

STORE VIRKSOMHEDER OG STARTUPS HAR BRUG FOR HINANDEN

Chrysalix arbejder tæt sammen med førende industrivirksomheder for at definere problemer, der betyder noget, og hjælpe vores startups med at accelerere og skalere ved at være potentielle kunder eller partnere. Til gengæld får vores partnere et strategisk vindue på løsninger, der kan flytte nålen for deres forretning.

For mange store virksomheder er trinvis ændring af ekstern innovation, der supplerer intern F&U, blevet en topprioritet. Chrysalix forenkler interaktion med startups. Ved at kaste et bredere net og udnytte vores ekspertise og tid kan virksomheder hurtigt identificere innovation, der betyder noget for dem.

CHRYSALIX OG TRIBOO SKABTE ET SUNDT OG CIRKULÆRT KONTOR I DELFT SAMMEN