Blog

PÅ SOCIAL IMPACT FACTORY ARBEJDER DU MED HØJT PROFILEREDE PRAKTISKE EKSEMPLER PÅ CIRKULÆR ØKONOMI - 3D-PRINTEDE CIRKULÆRE BARBORDE LAVET AF 100% GENANVENDELIGE RÅMATERIALER UDVUNDET AF AFFALDSSTRØMME.

Social Impact Factory er et hotspot for socialt iværksætteri. I Utrecht udvider de med et nyt sted på Kromme Nieuwegracht 3. Et stenkast fra Domkirken og 15 minutters gang fra Utrecht CS.

De første i det cirkulære interiør er de højprofilerede NeverEnding IVY-barborde i det blå rum. 3D-printede understel lavet af 100 % genbrugsmateriale udvundet af affaldsstrømme af plast. Råmaterialet til møblerne kan afleveres til TRIBOO, når de er udtjente, og vil blive makuleret, så man kan printe et nyt møbel af det samme råmateriale.

De i alt tolv 3D-printede borde er udstyret med innovative #GREENGRIDZ letvægtsbordplader, der bruger 360 kg mindre materiale og har et 60% lavere CO2-fodaftryk end tunge massive plader, der traditionelt bruges. Ved slutningen af deres levetid omdannes pladerne til kulstof af høj kvalitet gennem en pyrolyseproces, som bruges som fyld i vand- og luftfiltre.    

Social Impact Factory og TRIBOO går sammen om en cirkulær økonomi og et samfund uden affald! Er du nysgerrig på mulighederne og det cirkulære interiør på dette fantastiske sted? Book et mødelokale eller en arbejdsplads fra nu af, og vær en del af bevægelsen mod socialt entreprenørskab.