Blog

ARDWORKS SKIFTER TIL SUNDE OG CIRKULÆRE #GREENGRIDZ MØBELPANELER

Materialet er simpelthen ikke længere nødvendigt for at lave en stærk letvægts møbelkonstruktion. Dette forhindrer brugen af materiale.

Ard Bardoel grundlagde Ardworks i 2002 for at designe og producere robuste møbler med en bæredygtig karakter til indendørs og udendørs brug. En mand med en passion for traditionelt fremstillede borde i alle former og størrelser. Ards design er standard eller specialfremstillet og er udviklet ud fra bæredygtighed og en kærlighed til naturlige materialer. Produkterne er robuste og skal holde længe uden tab af kvalitet. Jeg er stolt af vores speciale inden for træborde, som holder mere end et helt liv og er lavet af CO2. Det er Ardworks!

#GREENGRIDZ ER EN DEJLIG ROBUST TILFØJELSE, MEN LET

Jeg havde længe ledt efter noget nyt i møbelbranchen. Noget, der lever op til det, kunderne nu efterspørger, når det kommer til sundhed, ansvar og CO2-reduktion. Det svar fandt jeg, da jeg begyndte at arbejde med TRIBOO. Jeg forstod, hvad mændene i TRIBOO lavede, og det ville jeg gerne være med til. Vi deler den samme vision, når det kommer til ansvarlighed, materialernes sundhed og møblernes cirkularitet.

ROBUST #GREENGRIDZ VED 10 CM TYKKELSE KUN 10% FASTE STOFFER

#GREENGRIDZ møbelpaneler fås fra 19 mm til 400 mm tykke. For øjet ligner de robuste solide paneler, det udseende er strålende. Først når du løfter dem, går noget galt i din hjerne. De er ikke tunge. På denne måde har du faktisk det bedste fra begge verdener. Vores kunder elsker det, og det samme gør de mennesker, der transporterer og installerer bordene. Mindre brændstof til transport og bedre til ryggen, når du løfter og monterer.

DET BLIVER IKKE MERE BÆREDYGTIGT OG CIRKULÆRT, SOM #GREENGRIDZ!

Det, der virkelig gjorde forskellen for mig, var den geniale konstruktion af panelet. Hvad kunne være mere bæredygtigt og cirkulært, hvis materialet simpelthen ikke kan bruges. Et møbel, der ser robust ud, men ikke vejer det! Du kan ikke se hemmeligheden bag letvægt på #GREENGRIDZ! Ved at bruge det patenterede GRID består møbelpanelet af mindst 60% luft. Som følge heraf anvendes mindst 60% mindre materiale end et traditionelt møbelpanel lavet af spånplader eller krydsfiner. Som følge heraf ekstraheres mindre råmateriale fra moder jord. Materialet er simpelthen ikke længere nødvendigt for at lave en stærk letvægts møbelkonstruktion.  Dette forhindrer brugen af materiale.

MED #GREENGRIDZ ER JEG KLAR TIL DEN CIRKULÆRE ØKONOMI

Takket være samarbejdet med TRIBOO er jeg allerede klar til den cirkulære økonomi, og jeg kan allerede i dag imødekomme mine kunders cirkulære krav. I år lancerer vi flere #GREENGRIDZ møbellinjer på markedet, og sammen med TRIBOO garanterer vi, at disse møbler aldrig bliver til affald igen.

#GREENGRIDZ, MØBELPANELET MED EN SUND MISSION!