Nyheder fra klimakampen

Start den cirkulære transformation via upcyclet designerlampe

Author: 
LinkedIn

KICKSTART DEN CIRKULÆRE ØKONOMI OG LAV 0,8 KILO AFFALD OM TIL EN UNIK CIRKULÆR LAMPE

Indfri dine cirkulære ambitioner på kontoret og skab mere synlighed. Hver cirkulær lampe, der købes for at forskønne kontoret, mødelokalet eller kantinen, sikrer, at verdens affaldsbjerg bliver mindre, CO2 reduceres og den cirkulære økonomi bliver realiseret, trin for trin.

ÉT KILO TIL ET CIRKULÆRT PRODUKT = ÉT KILO MINDRE AFFALD I MILJØET

Det er en simpel beregning. Hvert kilo af et produkt, du køber, betyder et kilo mindre affald i naturen. Undgå  spild af værdifulde råvarer (det kalder vi affald hos Triboo), der til sidst ender som værdiløst skrald i forbrændingsanlægget, havet eller i jorden.

AFFALD UDGØR GRUNDLAGET FOR AT TALE CIRKULÆRE PRODUKTER

Du tror ikke dine egne øjne ved første øjekast. Ingen forventer, at de smukke designerlamper skulle være lavet af affald. Upcyclet fra rester af chokoladeforme, gamle cd'er, mobiltelefoner, ødelagte ovenlys eller brugte gadelygter. Vi skal bevæge os væk fra et engangssamfund og anskue affald som en råvarerværdi.

STOR SAMLING AF BETAGENDE LAMPER - SKABT AF AFFALD

En samling af unikke lamper, der er upcyclet med 3D-udskrivning og blæseteknikker fra et mono-flow polycarbonat.

Materialet 250 gange stærkere end glas, har en enorm robusthed, er næsten ubrydelig og 100% cirkulær.

Lamperne fåes i alle former og størrelser. Fra en hængende loftlampe og væglampe til en kæmpe lysekrone.

CIRKULÆRE PRODUKTER BIDRAGER TIL VIRKSOMHEDENS CSR

Aktiver jeres organisations bæredygtighedshistorie  gennem brugen af cirkulære produkter i det miljø, hvor samtalerne finder sted med medarbejdere og kunder. Alle sanser stimuleres ved selvsyn, fordi folk har svært ved at tro, at de cirkulære produkter er fremstillet af affald, og at råmaterialerne  kan genbruges senere.

Virksomheden bliver ikke blot forgangstaler for den cirkulære økonomi men kommer til at fungerer som en  ressourcebank.


Sammen mindsker vi CO2 fodaftrykket

At omdanne tilsyneladende værdiløse affaldstrømme  til sunde og værdifulde cirkulære kontormøbler via unikke upcyclingteknikker. Det er målet med TRIBOO. Vi støtter organisationer, der er seriøse omkring et sundt arbejdsmiljø og fremkomsten af ​​den cirkulære økonomi. Sammen sikrer vi, at kontordesignets CO2-fodaftryk minimeres, og at intet mere som "bare" affald. Dit kontor bliver et opbevaringssted og dermed en bank for sunde og værdifulde råvarer.

EN LAMPE TIL DIG UD AF VORES RÅMATERIALER - I ABSOLUTTE HØJESTE KVALITET

For jer er det en smuk designerlampe, for os et magasin af råvarer af højeste kvalitet. Og vi behøver ikke smide noget mere, for når du er færdig med lampen, vil vi fortsætte med det upcyclingen!

TRIBOO forbliver ejeren af ​​råvarerne, og sammen sørger vi for, at vores råvarer ikke længere smides væk. I slutningen af ​​sin levetid får TRIBOO lov til at skabe en ny form for jer, som vil skabe lige så stor glæde i organisationen.

For hvert køb af et cirkulært produkt fra TRIBOO bliver affaldsbjerget mindre, CO2 reduceres og den cirkulære økonomi bliver levende, trin for trin.


BE THE CHANGE - sæt den cirkulære økonomi i bevægelse ved indkøb af TRIBOO produkter.kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler