Blog

540 WORLD PRÆSENTERER TRIBOO #GREENGRIDZ PÅ FUTUREBUILD LONDON 2020

Læs mere om TRIBOO #GREENGRIDZ. Møbelkonstruktionspanelet med en sund mission.

540 WORLD får selskab af et utroligt team af Cradle to Cradle-produktproducenter® og unikke tjenesteudbydere til dette års Future Build Expo på Londons ExCel.

540 WORLD er den britiske Cradle to Cradle gateway-organisation®, der tilskynder til og støtter C2C-implementering® på tværs af alle sektorer. Grundlagt af partnerne Chaline Church, Paul Capel og Brendon Rowen, har virksomheden allerede produceret den første Cradle to Cradle® Design Directory, der præsenterer nuværende Produkter og tjenester til cirkulær økonomi, der er tilgængelige i Storbritannien. Virksomheden har også lanceret Storbritanniens første Cradle to Cradle-udstilling af C2C® GOLD-certificerede produkter på 100% Design-messen i september 2019. Chaline driver og ejer Freespace Design, der fokuserer på sundt, sikkert arkitektonisk interiørdesign, Paul er medstifter af verdens første online C2C-markedsplads®, der kun handler med C2C-certificerede® varer og tjenester, og Brendon styrer Cradle to Circular Design Consultancy, der støtter certificering og rådgivning i henhold til C2C-protokollerne®. Ved at trække på de 3 virksomheders ekspertise har vi skabt en venlig tsunami af Cradle to Cradle-aktiviteter®, der langsomt oversvømmer de britiske markeder med sikre og cirkulære fokuserede initiativer.

Blandt nøglepartnere i disse bestræbelser på at imødekomme efterspørgslen efter effektive bæredygtighedsløsninger og det voksende behov for B2B- og B2C-engagement har 540 WORLD indgået et samarbejde med Marc van der Heijden fra TRIBOO sunde og cirkulære kontormøbler i Holland. Marc styrer adskillige virksomheder, der lidenskabeligt engagerer sig og implementerer Cradle to Cradle-etos®. Blandt dem er EverUse® cirkulært isoleringsmateriale, Neverending Kitchen® første cirkulære køkken i verden og #GREENGRIDZ møbelkonstruktioner paneler, der sikrer 60% materiale. Alle produkter understøtter C2C-principperne®, og alle produkter vil blive præsenteret af 540 WORLD på Future Build i Innovation Zone, Stand E110 og E111.

540 WORLD og teamet af dedikerede entusiastiske samarbejdspartnere er meget motiverede for at bringe disse banebrydende C2C-certificerede® produkter og tjenester sammen hos Future Build for at hjælpe arkitekter, designere, entreprenører, husejere og lokale myndigheder med at imødekomme de udfordringer, vi alle står over for med virkningerne af klimaændringer.

Inkluderet på 540 WORLD-dagsordenen er hovedpræsentationer fra Ignasi Cubina fra Eco-Intelligent Growth i Barcelona og Owen Zachiriasse fra JLL i Holland, emner, der præsenteres, omfatter nogle af de mest banebrydende cirkulære økonomiudviklinger i det byggede miljø og arbejdspladsstrategi i erhvervsejendomme.

540 WORLD-teamet inviterer og byder dig velkommen til at deltage i Storbritanniens første Cradle to Cradle-byggematerialer® og produktfremvisning på Future Build 2020!