Blog

50% FÆRRE TRANSPORTBEVÆGELSER OG 60% LAVERE CO2-FODAFTRYK VED AT BRUGE LETVÆGTS #GREENGRIDZ BORDPLADER.

Ved at vælge innovative #greengridz-skrivebords- og bordplader i det cirkulære design af dit kontor eller forretningslokale, bidrager du til at reducere transportbevægelser og CO2-udledning betydeligt.

Hver dag transporteres hundredtusindvis af massive møbelplader ad landevej. Disse tunge plader, spånplader og krydsfiner, anvendes traditionelt som bordplader til skriveborde og borde. På grund af materialets vægt kan de trailere, der anvendes til transport, kun lastes til 50 %. I Nederlandene er den maksimale vægt på en lastbil inklusive last fastsat til 50 000 kg.

Med #GREENGRIDZ er det en helt anden historie. På grund af den lave vægt kan trailerne lastes 100 %. I praksis betyder det, at der kun kører 1 lastbil på vejen i stedet for 2. Det sparer halvdelen af kilometerne, brændstof og CO2.

Fra i dag kan du designe dit kontor anderledes med #GREENGRIDZ skrive- og bordplader. Giv et påviseligt bidrag til de europæiske bæredygtighedsmål, og vær med til at gøre en indsats for at reducere materialeforbrug, CO2 og affald.