Blog

5,5 KILO AFFALD BLIVER TIL KONFERENCESTOL AF TRÆFIBER OG GENANVENDT POLYPROPYLEN

Vidste du, at du ved at indrette et mødelokale på en cirkulær måde kan bidrage til at reducere spild og CO2?

Vidste du, at du ved at indrette et mødelokale kan bidrage til at reducere spild og CO2? Vidste du, at du ved at oprette et mødelokale kan sætte den cirkulære økonomi i gang? Med de cirkulære konferencestole lavet af træfiber og genanvendt polypropylen kan du forvandle 5,5 kilo affald til et værdifuldt cirkulært produkt for hver stol, du bruger. På den måde kan du nemt synliggøre den cirkulære økonomi og det affaldsfrie samfund for alle på kontoret.

EN STOL MED IDENTITET OG ET HØJT PROFILERET UDSEENDE

Ingen vil ved første øjekast have mistanke om, at denne stol er lavet af affald. Det er behageligt, ser smukt ud og har et naturligt udseende, hvor cellulosefibrene er tydeligt synlige. Men når hans historie bliver fortalt, bliver kunder og medarbejdere ikke længere trætte af at tale om det. Han er en klar udmelding i mødelokalet om, hvordan vi skal håndtere vores råvarer anderledes.    

MED 6 SÆDER KAN DU FORVANDLE 33 KILO VÆRDILØST AFFALD TIL 6 VÆRDIFULDE STOLE

For hvert sæde, du bruger, forvandler du 5,5 kilo affald til et cirkulært produkt. Der skal ikke udvindes nye råmaterialer fra jorden til dette formål. Dette sparer materiale og CO2 for hver cirkulær stol, der placeres i et mødelokale eller mødelokale.  

SUND STOL LAVET AF AFFALD ER GREENGUARD GOLD CERTIFICERET

Den cirkulære stol er Greenguard Gold certificeret. Produkter, der har opnået GREENGUARD-certificering, er videnskabeligt bevist at opfylde nogle af verdens strengeste standarder for tredjeparts kemiske emissioner, hvilket reducerer indendørs luftforurening og risikoen for eksponering for kemikalier.

Det meste af den daglige eksponering for kemikalier hos mennesker sker gennem den luft, vi indånder i vores hjem, kontorer, skoler og andre indendørs miljøer. Disse kemikalier i luften kaldes almindeligvis flygtige organiske forbindelser (VOC'er), som bruges til fremstilling og vedligeholdelse af byggematerialer, indretningsarkitekter, rengøringsprodukter og produkter til personlig pleje.

Undersøgelser fra US Environmental Protection Agency (EPA) og andre forskere har vist, at VOC'er er almindelige i indendørs miljøer, og at deres niveauer er to til tusind gange højere end uden for kontoret.

Der kan være alt fra 50 til hundrede individuelle VOC'er i indeluften til enhver tid. Nogle kan producere ubehagelige lugte på lave niveauer, men mange har ikke en mærkbar lugt. Mange VOC'er er irriterende og kan forårsage hovedpine, irritation af øjne, næse og hals og svimmelhed. Langvarig eksponering for visse VOC'er kan føre til kroniske sygdomme eller kræft. Ved høje koncentrationer er nogle VOC'er giftige.

De produkter, vi bruger til at bygge og indrette vores indendørs miljøer, kan have en betydelig indvirkning på indendørs luftforurening. Produkter, der har opnået GREENGUARD-certificering, er videnskabeligt bevist at opfylde nogle af verdens strengeste standarder for tredjeparts kemiske emissioner, hvilket reducerer indendørs luftforurening og risikoen for eksponering for kemikalier, samtidig med at de hjælper med at skabe sundere indendørs miljøer.

GREENGUARD certificeringsprogrammet har etableret testmetoder og emissionsgrænser for byggematerialer, møbler og polstring

Byggevarer og møbler

Der er to niveauer af certificering: GREENGUARD certificering og GREENGUARD Gold certificering. Alle certificerede produkter underkastes en produktionsprocesevaluering og rutinemæssig test for at sikre minimal påvirkning af indeklimaet.

GREENGUARD certificering

GREENGUARD Certificering emissionsgrænser blev først brugt som købsspecifikationer for EPA og Washington State for møbler og kommercielle byggevarer. GREENGUARD certificeringskriterier har dannet grundlag for LEED-kredit for lavemissionsmøbler siden 2002. Kontormøbelprodukter, der er GREENGUARD-certificerede, overholder også Business and Institutional Furniture Manufacturers Association (BIFMA) X7.1-standarden og BIFMA e3-kredit 7.6. 1.

GREENGUARD Guld Certificering

GREENGUARD Gold-certificeringsstandarden omfatter sundhedskriterier for yderligere kemikalier og kræver også lavere samlede VOC-emissionsniveauer for at sikre, at produkter er acceptable til brug i miljøer som skoler og sundhedsfaciliteter. Ud over at begrænse emissioner på mere end 360 VOC'er og samlede kemiske emissioner skal GREENGUARD Gold-certificerede produkter også opfylde kravene i US Department of Public Health (CDPH) standardmetode til test og evaluering af flygtige organiske kemiske indendørs kilder, der bruger miljøkamre, version 1.2 (2017)" (også kendt som California Section 01350). Kontormøbelprodukter, der er GREENGUARD Gold

Ved at vælge produkter med GREENGUARD certificering skaber du et sundere indeklima for dit kontor eller din institution og reducerer eksponeringen for kemikalier. GREENGUARDS certificeringsstandarder er blandt de strengeste i verden, så du kan være sikker på, at disse certificerede produkter lever op til deres krav.

GREENGUARD certificeringsprogram er anerkendt og omtalt i adskillige byggeprogrammer, standarder og specifikationer rundt om i verden. Produkter med GREENGUARD-certificering eller GREENGUARD Gold-certificering kan bidrage til at opnå point i etablerede grønne bygningsklassificeringssystemer, såsom LEED, BREEAM, Fitwel og andre, og opfylde kode- eller reguleringskriterier og opfylde den specifikke ansøgning om forslag til indendørs luftkvalitet.