Blog

2019 gør dit kontordesign til en råvarebank!

Din filial som bank, hvor vi opbevarer vores værdifulde råvarer som en investering i fremtiden. Cirkulære produkter, sunde, genmonterbare, 100% genanvendelige.

Hvis vi ikke ændrer noget, vil mere end 150 millioner kilo plastik flyde i havet i 2025, og vi vil smide 5 milliarder papirreklameblade ulæste ud. Selvom Holland er kendt som et genbrugsland, kommer kun 4% af de materialer, vi bruger i dag, fra genbrug.

Vi forurener stadig for meget, og vi genbruger næsten ikke. Dette har en dramatisk indvirkning på CO2-emissionerne, tilgængeligheden af råmaterialer, vores jords sundhed og de mennesker og dyr, der bor der.

TRIBOO løser dette problem ved at tage et radikalt anderledes syn på materiale og kontordesign. Vi ser din filial som en bank, hvor vi opbevarer vores værdifulde råvarer som en investering i fremtiden.

Vi upcycler affald i højt profilerede kontormøbler! For dig et smukt bord til os en monostrøm af råmateriale af høj kvalitet, der bevarer sin værdi. Vores cirkulære produkter er lavet af sunde materialer, modulære, genmonterbare og 100% genanvendelige.

Kun ved at skabe denne værdistrøm kan vi tage ansvar for vores råvarer sammen. På denne måde omdanner vi affaldsomkostninger til råmaterialeudbytter. Vores kontorer bliver pengeskabe. Kontordesignet genererer penge i stedet for at koste penge.

I 2018 forvandlede vi 250.000 kilo affald til cirkulær kontorindretning! I 2019 ønsker vi at multiplicere dette sammen med dig ved at investere anderledes og ikke se kontordesign som en lineær omkostningspost, der koster penge, men en værdifuld investering i materialer og vores fremtid, der vil tjene dig penge.

Det betyder ikke noget, hvor store trinene er, så længe du bevæger dig. Sammen realiserer vi det affaldsfrie samfund og skabelsen af den cirkulære økonomi.