Blog

15 KASSEREDE KØLESKABE BLIVER TIL ET 3D-PRINTET CIRKULÆRT KONFERENCEBORD

De forskellige højder gør opsætningen legende og udfordrende. Tabellerne kan sættes op i et uendeligt antal opsætninger.

Med upcycling-teknikker omdannes 15 kasserede køleskabe til et højt profileret cirkulært konferencebord. Fra nu af er det slut med kedelige møder, hvor vi læner os tilbage og slapper af mod hinanden. De forskellige højder gør opsætningen legende og udfordrende. Tabellerne kan sættes op i et uendeligt antal opsætninger. Som helhed eller placeres som individuelle øer. Arkene er 3D-printet, hvor det dynamiske mønster af fremstillingen og materialets identitet afspejles.

Folk bestemmer selv, hvordan de vil mødes, i det setup de ønsker! Ingen vil ved første øjekast sige, at dette højt profilerede bord er lavet af affald. Det modsatte er imidlertid tilfældet.

SKABT TIL EVIGHEDEN

Bordet er lavet til at holde. Materialet er lavet af affald. Der blev ikke anvendt nye råvarer. Kun de råvarer, som vi alle smider ud hver dag. En højt profileret sund løsning, der sikrer, at råvarerne ikke længere ender i forbrændingsanlægget, men fungerer på kontoret, der fungerer som råvarebank.

100% BRUGERGLÆDE GARANTERET FOR EVIGT

Vi ønsker, at du fortsætter med at bruge det cirkulære bord så længe som muligt og med stor glæde. Den fuldautomatiske proces giver denne banebrydende service. Alle dele kan laves uendeligt. Hvis dele slides eller går i stykker, udskrives delene i realtid, og du er tilbage på et fornyet bord på ingen tid. Vi arbejder LEAN og behøver ikke at tage dele på lager. På denne måde sparer vi omkostninger og forhindrer spild.

MADE IN HOLLAND BIDRAGER TIL DEN CIRKULÆRE ØKONOMI OG REDUKTION AF CO2-UDLEDNING  

Bordet er et cirkulært produkt, der er fremstillet i Holland. Ved at producere lokalt og bruge lokale reststrømme af affald fra Holland sikrer vi et stærkt tilbud, hvor beskæftigelsen i Holland forbedres. Vi reducerer CO2-udledningen gennem vores effektive LEAN-produktionsteknikker og kører få kilometer. Vi opbevarer vores værdifulde fibre ved at fremstille cirkulære produkter af høj kvalitet.

PRODUKT SOM EN SERVICE

Alt er midlertidigt, og vi kan ikke eje noget. Fordi vi som mennesker ikke kan håndtere ejendom, smider vi råvarer ud, og de ødelægges i forbrændingsanlæggene. Hvis du også mener, som vi gør, at ansvar er nøglen til det affaldsfrie samfund og den cirkulære økonomi, skal du ikke selv blive ejer af produktet, sæt det med TRIBOO-organisationen. Vi sikrer, at råvarer ikke længere smides ud, men genbruges. Hvis dine medarbejdere og din organisation ændrer sig, fordi dine kunder eller dit marked ændrer sig, ændres det cirkulære design med dig. Du betaler for vores service uden at føle dig skyldig i uansvarlig håndtering af ejendom. Vi sikrer, at investeringen i et cirkulært design sikrer et forbedret tilbud til dig og dine kunder.

CIRKULÆRE PRODUKTER, DER KAN GENBRUGES OG PASSER IND I DEN CIRKULÆRE ØKONOMI!