Blog

100% CIRKULÆR AFFALDSSORTERINGSSTATION NOTRASH SYMBOL FOR DET AFFALDSFRIE SAMFUND!

NOTRASH er en cirkulær affaldssorteringsstation upcyclet af plast "affald". Dette modulære system adskiller let råmaterialer til genbrug.

Affald er ikke værdiløst!

Bevidstheden om, at affald ikke er værdiløst, bliver mere og mere kendt. Det er råvarer, som vi kan genbruge. Hvis vi håndterer det ansvarligt. Vi ønsker et samfund uden affald. Hvordan gør du det? Hvordan bidrager du til dette som individ? Hvordan bidrager du til, at vores råvarer ikke smides ud eller brændes?

NOTRASH 100% cirkulær og symbol for det affaldsfrie samfund

Til dette formål har NOTRASH udviklet en 100% cirkulær affaldssorteringsstation upcyclet fra plast "affald". Med dette modulære system kan du nemt adskille dine råvarer, så de kan genbruges i vores samfund. Modulerne sikrer, at alle kan starte og bidrage. Efterhånden som flere flows adskilles, kan moduler nemt tilføjes. For eksempel kan du adskille papir og pap, plast, organisk affald, restaffald og papirkopper.

Målet med NOTRASH er i sidste ende at blive overflødigt som et cirkulært produkt.

Hvis vi ikke længere smider råvarer ud, og det affaldsfrie samfund er blevet en realitet, vil NOTRASH ændre form. Hans råmateriale vil igen blive brugt til at lave et andet cirkulært produkt, der tjener et klart formål. Råmaterialet går aldrig tabt.

Med Raw Material Tracker garanterer vi returnering af vores råvarer

Hver NOTRASH har en resource tracker. Takket være trackeren ved vi altid, hvor den er. Du kan scanne trackeren med din mobiltelefon og nemt foretage en vedligeholdelse eller en anmodning om tilbagetagning. Vi vedligeholder det og afhenter det, når du ikke længere bruger det. Vi sikrer, at NOTRASH behandles tilbage til NOTRASH, indtil det får et nyt formål.

Tag ansvar for råvarer med os og opbyg det affaldsfrie samfund. Sæt NOTRASH i din organisation!